Megnyílt a Leonardo Villa Zsirán! Ez alkalomból 5 db romantika csomagot sorsolunk ki a játékban résztvevők között A romantika csomag 2 éjszaka 2 fő részére a 4 csillagos minősítésnek megfelelő Leonardo Villában!

 

Az időpontot, hogy mikor szeretnék igénybe venni a romantika csomagot a nyertesek tetszőlegesen választhatják ki, és egészen 2021 október 1.-ig felhasználható. Számunkra a Vendégeink elégedettsége a legfontosabb és egyben ez az egyik leghatékonyabb reklám is. Nagyon sokat dolgoztunk azon, hogy majd a Vendégeink szívesen visszatérjenek és valóban minden szempontból pozitív véleménnyel gondoljanak ránk vagy akár meséljenek rólunk! A valódi tavirózsák, aranyhalak, hatalmas fa stég, naplemente a hangulatos teraszon, nyugodt környezet, minőségi ágyak, saját igényes fürdőszoba mindegyik lakosztályhoz vagy szobához, a nagy és szép közösségi terek, az üvegkandalló, a saját zárt parkoló mind mind azt a célt szolgálják hogy valóban élmény legyen itt eltölteni egy két napot, mindez nagyon közel a leghíresebb fürdőkhöz, sípályákhoz...

A nyereményjátékban való részt vétel feltételei:

  • A nyereményjáték facebook kampány megosztása a saját facebook oldaladon.
  • A megosztást minimum 5 ismerősnek (létező személynek) like-olnia kell.
  • A leonardovilla.hu weboldalon regisztrálnod kell hogy rendelkezz saját Villa fiókkal.

Amennyiben mind a 3 feltételt sikerül teljesíteni, akkor automatikus a részvétel a sorsoláson!

Az esély növelése érdekében természetesen több személy is megcsinálhatja, és a nyeremény átruházható és a megadott határideig felhasználható viszont ugyan azon Személy és személyek a nyereményjáték keretén beül csak egy alkalommal élhetnek a nyereménnyel így előzve meg hogy esetlegesen egy pár számára átruházzák mind az 5 db romantika csomagot. Fontos, hogy az eredmény hirdetést követően mielőbb lefoglalja a szállást hogy biztosítani tudjuk akkor amikor jönni szeretnének.

A nyereményjátékunknak két fő célja van az egyik hogy a nyertesek egy valódi élménnyel legyenek majd gazdagabbak a másik pedig, hogy minél többen megismerjék az új Leonardo Villát. Ezért gondoltunk arra hogy hirdetések tömkelege helyett legyen egy játék ahol a komoly nyereményből kisorsolunk 5-öt nem csak egyet!

Sok szerencsét kívánunk!

Sorsolás 2020 október 31-én!

Felhasználói regisztráció
Mégse